Burgije

Burgije koje možete pronaći u našem asortimanu su nezamenljiv pribor za alate neophodan za profesionalnu, ali i za povremenu primenu u domaćinstvu. Odaberite burgije visokog kvaliteta u skladu sa Vašim potrebama i poručite ih preko naše online prodavnice u svega par lakih koraka.

Showing 1–24 of 546 results

Šta su burgije i čemu su namenjene?

Burgije predstavljaju osnovni pribor za alate, tačnije to su neophodni dodaci za električne ili akumulatorske bušilice pomoću kojih se i ostvaraje sama namena ovih alata. Usled činjenice da su namenje za bušenje i obradu različitih manje ili više tvrdih površina, burgije se po pravilu izrađuju samo od najkvalitetnijih, čvrstih materijala. 

Burgije spadaju u rezne alate, a primarno se upotrebljavaju za obradu materijala bušenjem ili za završnu, finu obradu već postojećih rupa na određenom materijalu. Burgija radi po principu rotacije, odnosno postepeno skida slojeve materijala rotirajući se u njemu. 

Vrste burgija – osnovna podela ovog pribora za alate 

Podela burgija vrši se na osnovu nekoliko kriterijuma, a najčešće se dela u zavisnosti od vrste materijala na koji se primenjuju ili u zavisnosti od toga kakva je konstrukcija zuba na samoj burgiji. 

Prema vrsti materijala za koji se koriste burgije mogu biti:

  • burgije za metal – HSS burgije za metal sa izbrušenim vrhom koriste se za sve metale koji ne sadrže gvožđe, kao što su aluminijum, bakar, mesing, cink i nelegirani čelik.
  • burgije za drvo
  • burgije za beton
  • burgije za zemlju
  • burgije za staklo
  • burgije za keramiku…

Prema konstrukciji zuba, burgije se dele na:

  • krunaste burgije
  • stepenaste burgije
  • konusne burgije
  • dvostrane burgije…

U zavisnosti od posla koji nameravate da obavite, zavisiće i izbor odgovarajuće burgije, stoga vodite računa o njihovoj nameni pre kupovine. 

Prodaja burgija online – asortiman u DBS alati online prodavnici

Prodaja burgija moguća je uz svega nekoliko klikova, a možete ih poručiti preko DBS alati online prodavnice alata višestruke namene. U našem asortimanu nalaze se burgije proverenih i kvalitetnih brendova – pre svega nemački brend Ruko, koji primenjuje vrhunsku inovativnu tehnologiju u izradi svojih proizvoda.

Burgije cena i poručivanje

Ukoliko su Vam potrebne kvalitetne i pouzdane burgije cena i specifikacije proizvoda su lako vidljive na našem sajtu. Proizvod možete kupiti jednostavnim klikom na dugme: Dodaj u korpu, a dostava se vrši u rekordno brzom roku. 

Na DBS alati sajtu možete pronaći širok asortiman burgija, ali i drugog alata i pribora za alate poznatih proizvođača. Veoma jednostavno se možete informisati o karakteristikama željenih proizvoda, a za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte. Uz samo nekoliko klikova napravite svoju porudžbinu i obezbedite se vrhunskim burgijama koji će Vas dugo služiti!

SHOPPING CART

close