Ručni alati

Ručni alati iz našeg asortimana su odličan izbor kako za kućnu upotrebu tako i za redovno korišćenje u profesionalnim majstorskim radionicama. Odaberite najbolji ručni alat u skladu sa vašim potrebama i napravite porudžbinu online. Prodaja ručnog alata nikada nije bila lakša nego danas!

Showing 1–24 of 139 results

Šta je ručni alat i čemu je namenjen?

Ručni alati predstavljaju najčešće korišćena sredstava za rad, a mogu se koristiti kako za privatne tako i za profesionalne potrebe. Kao što im i sam naziv kaže služe za ručno obavljanje radova. Ručni alat obuhvata širok asortiman alata različitih namena, koji se mogu koristiti u svakodnevnim aktivnostima. 

Namenjeni su za obavljanje širokog spektra poslova – mogu se koristiti u kućnim uslovima, ali se ipak najčešće koriste od strane profesionalnih radnika u različitim granama industrije. Veoma su praktični za upotrebu, ne zahtevaju nikakve priključke za svoj rad, pa su pogodni za korišćenje i na najnepristupačnijim mestima.

Ručni alati uglavnom služe za sečenje, zatezanje, cepanje, uvrtanje, razbijanje, čišćenje, zavrtanje, zakucavanje, prebacivanje tereta, nošenje…

Iako se za kompleksnije radove preporučuje upotreba električnih ili akumulatorskih alata, svaki majstor zna da bez kvalitetnog ručnog alata ne može da se odradi nijedan posao. Zato odaberite za sebe najbolji ručni alat online i učinite da svaki Vaš posao bude znatno lakši.

Vrste ručnog alata – kakvi sve ručni alati mogu biti?

Pod ručne alate podrazumeva se sva ona oprema koja za svoj rad ne koristi električno napajanje ili motorni pogon. Ručni alati mogu biti izrađeni od metala, plastike, drveta ili uz kombinaciju navedenih materijala. 

Neki od najkorišćenijih alata za ručnu upotrebu su: 

Navedeni ručni alati se mogu koristiti u različitim delatnostima, pa tako se mogu razlikovati ručni alat za mehaničare, ručni alati za obradu drveta, ručni alat za električare, ručni alati u građevinarstvu, ručni alati za baštu… Za lakše i jednostavnije obavljanje bilo koje delatnosti ili aktivnost tu je za Vas najbolju ručni alat. 

Prodaja ručnog alata – asortiman u DBS alati online prodavnici

Prodaja ručnog alata vrši se u svega par lakih koraka, a porudžbinu možete napraviti preko DBS alati online prodavnice alata višestruke namene. Naši ručni alati pogodni su za širok spektar poslova i sigurno mogu da zadovolje različite privatne ili profesionalne potrebe Vašeg posla. 

U našem asortimanu nalaze se proizvodi proverenih i kvalitetnih brendovaBahco, Irimo, Knipex, koji primenjuje vrhunsku inovativnu tehnologiju u izradi svojih proizvoda i garantuju maksimalni kvalitet.

Ručni alat cene i poručivanje online

Ukoliko Vam je potreban kvalitetan i pouzdan ručni alat cena i sve druge korisne specifikacije naših proizvoda dostupni su u DBS alati online prodavnici. Proizvod možete kupiti jednostavnim klikom na dugme: Dodaj u korpu, a dostava se vrši u rekordno brzom roku. Kupovinom kod nas, sigurni ste da će Vas u pošiljci sačekati baš ono što ste i poručili. 

Na našem sajtu možete pronaći kvalitetan izbor ručnog alata, ali i drugih korisnih alata različitih namena.  Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte. Uz samo nekoliko klikova napravite svoju porudžbinu i obezbedite se vrhunskim ručnim alatom koji će zadovoljiti Vaše potrebe.

SHOPPING CART

close