Makita Akcija XGT 40V


XGT SISTEM

Makita je za najzahtevnije poslove lansirala potpuno novu liniju akumulatorskih alata, serija XGT, od 40Vmax Li-ion. Ova serija je nezavisna od redovne LXT serije alata na 18V.

akcija-poklon-ga023gz-xgt-40v-makita

AKCIJA MAKITA XGT 40V

Od 1.10.2020 – 30.10.2020. godine, uz kupovinu nekog od 9 ponuđenih setova (možete pogledati dole), dobijate ugaonu brusilicu GA023GZ bez baterija i punjača na poklon.

Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

Novi  XGT 40V akumulatorski sistem

XGT je novi 40V sistem sa sopstvenim alatima, akumulatorima i punjačima. Njegova kombinacija inovativnog dizajna alata i akumulatora sa znatno poboljšanim performansama u odnosu na ostali asortiman Makitinih akumulatorskih alata nudi originalno rešenje za najveće zahteve u građevinarstvu, industriji idrugim oblastima.

XGT baterije isporučuju maksimalno 40V, tj. dvostruko više od 18V akumulatora vodeće LXT platforme. To znači da omogućavaju neviđenu nezavisnost od stacionarnih izvora energije.

Asortiman alata i akumulatora XGT dolazi sa ugrađenim programom koji omogućava digitalnu komunikaciju između akumulatora i alata. Tehnologija akumulatora i inženjerstvo motora alata rade zajedno za optimalne performanse.

KORPA

close