Električne testere

Električne testere odličnog kvaliteta i izuzetnih performansi, koje su deo našeg asortimana, predstavljaju vrlo koristan alat za privatne popravke u vašem domu, ali i pouzdano pomagalo u profesionalnim radionicama. Izaberite izuzetne električne testere iz naše ponude, i poručite ih putem naše online prodavnice u samo par klikova.

Showing 1–24 of 50 results

Šta su električne testere?

Električne testere predstavljaju popularnu vrstu električnih alata, za sečenje tvrdih materijala, čije se sečivo nalazi na lancu na kom su narezani zubi. Motor se pokreće posredstvom električne energije. Električne testere najčešće se koriste za sečenje drveta.

Električne testere prepoznatljive su po jednostavnosti i praktičnosti, kao i izuzetnoj mobilnosti prilikom upotrebe. Od motornih testera  se razlikuju po tome što im je potrebna struja kako bi funkcionisale, i po tome što rade isključivo kada sečemo, što ih čini bezbednijim. Ipak, prilikom rukovanja bilo kojom vrstom testere, pa i električnom, opreznost je neophodna. 

Čemu služe električne testere? 

Testere se primarno koriste kao alat za sečenje drveta, dakle kao pomagalo ljudima čija delatnost podrazumeva obradu drveta. Električne testere su proširile dijpazon mogućnosti, pa se tako one mahom koriste u svakodnevnim baštenskim poslovima, kao i u kući, odnosno oko kuće. 

Ono što je važno napomenuti je da su električne testere veoma praktične za upotrebu i nije teško ovladati njihovim upravljanjem uz malo pažnje i vežbe. S obzirom na to da nemaju potrebu za rezerovarom goriva, niti akumulatorom, električne testere su znatno lakše, i samim tim praktičnije za početnike. 

Lančana električna testera praktična je za svaku vrstu sečenja u dvorištu, i jednostavno manevrisanje za sve one koji su vešti, ali i manje vešti u ovakvoj vrsti poslova. 

Električne testere prodaja – asortiman u DBS alati online prodavnici

U samo par lakih koraka možete poručiti električnu testeru preko DBS alati online prodavnice alata višestruke namene. Naše električne testere dolaze sa svim potrebnim specifikacijama i mogućnostima koje su tu da zadovolje različite potrebe Vašeg posla, ali i budžeta. 

U našem asortimanu nalaze se proizvodi proverenih i kvalitetnih brendova – pa tako možete pronaći električne testere  Makita brenda, koji primenjuje vrhunsku inovativnu tehnologiju u izradi svojih proizvoda.

Električne testere cena i poručivanje

Ukoliko su Vam potrebne električne testere cena i sve druge korisne specifikacije proizvoda su lako dostupne baš ovde, na sajtu prodavnice DBS Alati. Ovaj proizvod možete kupiti jednostavnim klikom na dugme: Dodaj u korpu, a dostava se vrši u rekordno brzom roku. Kupovinom kod nas, možete biti sigurni će  Vam na kućnu adresu biti dostavljen proizvod kakav očekujete. 

Na našem sajtu možete pronaći kvalitetan izbor električnih testera, ali i drugog alata poznatih proizvođača.  Brzo i lako možete saznati i sve karakteristike željenog proizvoda, kao i da li njegova namena odgovara Vašim potrebama, a za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte. Uz samo nekoliko klikova napravite svoju porudžbinu i obezbedite se vrhunskim električnim testerama koji će Vas dugo služiti!

SHOPPING CART

close