Električne bušilice

Električne bušilice iz našeg asortimana, zahvaljujući svom odličnom kvalitetu i performansama, predstavljaju veoma koristan alat za lakše obavljanje poslova u brojnim profesionalnim radionicama, ali i privatnim domaćinstvima. Odaberite pouzdane električne bušilice u skladu sa svojim potrebama i poručite ih brzo i jednostavno putem naše online prodavnice.

Showing all 16 results

Šta su električne bušilice?

Električne bušilice prdstavljaju posebnu vrstu električnih alata, a prvobitno su namenje za lakše i bezbednije bušenje različitih vrsta materijala. Električne bušilice smatraju se za revolucionarni proizvod koji je pojednostavio brojne poslove, a zahvaljujući svojoj širokoj primeni spadaju u neophodan alat ne samo za profesionalce i hobiste, već predstavljaju i osnovnu opremu svakog domaćinstva..

Posebna prednost električnih bušilica, u odnosu na slične pneumatske i akumulatorske alate, jeste ta da manje vibriraju, dižu manje prašine i značajno su tiše prilikom svog rada. Osim toga, električne bušilice se  napajaju kablom i rade na nepromenljivoj voltaži tokom čitavog korišćenja, odnosno nemaju pad performansi ukoliko dođe do pražnjenja baterije. 

Čemu je namenjena električna bušilica?

Električne bušilice su veoma korisne prilikom obavljanja različitih radova, a to se posebno odnosi na električarske i keramičarske radove, ali i na poslove u građevini, u majstorskim radionicima i slično. Nezamenljiv su alat za profesionalce, ali i hobiste, koji ih upotrebljavaju u kućnoj radinosti za lakše obavljanje različitih poslova. 

Pojedini modeli električnih bušilica mogu biti prilagođeni i za druge poslove, poput šrafljenja, razbijanja, štemovanja, a postoje i posebne vrste među kojima se izdvajaju dijamanstka bušilica za suva i mokra bušenja ili magnetna bušilica. Zbog svih svojih karakteristika, ovaj ručni alat smatra se izuzetno korisnim, pa čak i neophodnim u brojim delatnostima i industrijama. 

Električne bušilice prodaja – asortiman u DBS alati online prodavnici

Električne bušilice koje možete poručiti putem DBS alati online prodavnice poseduju sve potrebne specifikacije i karakteristike namenjene da zadovolje različite potrebe Vašeg posla, ali i budžeta. 

U našem asortimanu nalaze se samo proizvodi proverenih i kvalitetnih brendova – pre svega tu je japanski brend Makita, koji primenjuje vrhunsku inovativnu tehnologiju u izradi svojih proizvoda.

Električne bušilice cena i poručivanje

Ukoliko želite da nabavite kvalitetne električne bušilice cena i sve druge korisne specifikacije naših proizvoda su jasno naznačene u opisu. Željeni proizvod možete kupiti jednostavnim klikom na dugme: Dodaj u korpu, a dostava se vrši u rekordno brzom roku. Kupovinom kod nas, sigurni ste da Vas neće sačekati neprijatno iznenađenje kada proizvod stigne na Vašu kućnu adresu. 

Na DBS alati sajtu možete pronaći najveći izbor električnih bušilica, ali i drugih alata poznatih proizvođača. Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte. Uz samo nekoliko klikova napravite svoju porudžbinu i obezbedite se vrhunskim alatom koji će Vas dugo služiti!

SHOPPING CART

close