Električni alati

Električni alati iz našeg asortimana našli su svoju primenu u brojnim radionicama i domaćinstvima zahvaljujući odličnom kvalitetu i performansama. Ukoliko su Vam potrebni pouzdani električni alati onda je online prodavnica DBS alati pravo mesto za Vašu sigurnu kupovinu. 

Pogledajte naš asortiman električnih alata za profesionalnu i privatnu upotrebu i brzo i jednostavno poručite radni alat koji Vam je potreban!

Showing 1–24 of 263 results

Šta su električni alati i zbog čega se koriste?

Električni alati predstavljaju onu vrstu alata kojima je za rad neophodno snabdevanje strujom. Ova grupa alata obuhvata izuzetno širok asortiman proizvoda, koji se mogu koristiti kako za profesionalnu, tako i za privatnu upotrebu. 

Osnovu električnih alata čini pogonski elektromotor, a u zavisnosti od namene samog alata, razlikuje se radni deo koji mora biti prilagođen poslu koji se obavlja tim alatom –  sečenje, šrafljenje, bušenje, brušenje, varenje, glodanje…

Ovi alati su predviđeni za obavljanje različitih poslova u kojima je cilj da krajnji rezultat bude vrhunskog kvaliteta. Upravo zbog toga, električni alati predstavljaju savršen izbor za sve one koji žele maksimalno profesionalne rezultate svog rada.

Čemu su namenjeni električni alati?

Zbog svoje vrhunske funkcionalnosti alati koji rade pomoću struje mogu da se koriste za obavljanje brojnih poslova u različitim sferama života. Najčešće se koriste u građevinarstvu, ali široku primenu imaju i u kućnoj radinosti, za obavljanje lakših poslova. 

Osnovna karakteristika električnih alata jeste njihova maksimalna preciznost, tačnost, ali i otpornost, što garantuje da će Vam ovi alati na izuzetno jednostavan način obezbediti vrhunske rezultate rada. 

Zahvaljujući stalnom razvoju elektronike i tehnologije, ovi alati konstantno bivaju unapređeni, pa postaju sve više visokofunkcionalniji. Ovi alati postali su nezaobilazna pomagala u širokom spektru aktivnosti, usled stalne upotrebe pre svega u profesionalnom radu. 

Koje vrste električnih alata postoje?

Za razliku od standardnog ručnog alata, električni alat se može podeliti na ručne električne alate i stacionarne mašine. Podela je napravljena u zavisnosti od toga da li su ovi alati fiksno postavljeni na određeno mesto ili se mogu jednostavno prenositi u skladu sa potrebama. 

Na DBS alati sajtu možete pronaći širok izbor ovih alata, bilo da su u pitanju ručni električni alati ili stacionarne mašine. Ovo je njihova podela u zavisnosti od namene:

Asortiman alata u DBS alati online prodavnici

Električni alati koje možete pronaći na DBS alati online shop-u dolaze sa svim onim specifikacijama i mogućnostima koje bi trebalo da zadovolje potrebe Vašeg posla, ali i budžeta. 

U našem asortimanu nalaze se proizvodi proverenih i kvalitetnih brendova – pre svega japanski brend Makita, koji primenjuje vrhunsku inovativnu tehnologiju u izradi svojih proizvoda.

Električni alati cena i poručivanje

Kada su u pitanju električni alati cena i sve druge specifikacije proizvoda lako su dostupne i vidljivo naznačene. Proizvod možete kupiti jednostavnim klikom na dugme: Dodaj u korpu, a dostava se vrši u rekordno brzom roku. Kupovinom kod nas, budite sigurni da neće biti neprijatnih iznenađenja kada Vam proizvod stigne na kućnu adresu. 

Najveći izbor električnih alata, ali i drugog alata poznatih proizvođača možete pronaći na DBS alati sajtu.  Brzo i lako možete saznati i sve karakteristike željenog proizvoda, kao i da li njegova namena odgovara Vašim potrebama, a za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte. Uz samo nekoliko klikova napravite svoju porudžbinu i obezbedite se vrhunskim električnim alatom koji će Vas dugo služiti!

SHOPPING CART

close