Motorne testere

Motorne testere iz našeg asortimana su odličan izbor kako za povremenu upotrebu tako i za redovno profesionalno korišćenje, zahvaljujući odličnom kvalitetu i pouzdanim performansama. Odaberite benzinsku motornu testeru u skladu sa Vašim potrebama i poručite je preko naše online prodavnice u svega par lakih koraka.

Showing all 6 results

Šta su motorne testere i zbog čega se koriste?

Motorne testere predstavljaju široko rasprostranjeni radni alat koje kao osnovno sečivo imaju lanac na kojem su narezani zubi. Lanac se vrti oko mača tj. vodilice testere, koji može biti različitih oblika. Najčešće se koriste benzinske motorne testere, koje pokreće motor i odgovarajuća smeša ulja i goriva. 

Benzinske motorne testere odlikuje izuzetna mobilnost i praktičnost upotrebe, pa se sve masovnije koriste za različite poslove, privatne ili profesionalne prirode.  S obzirom na njihovu snagu, prilikom rukovanja motornom testerom, važno je biti oprezan, kako ne bi došlo do povreda.

Čemu su namenjene motorne testere?

Motorne testere su prvobitno služile kao alat za drvoseče, stolare, poljoprivrednike i druge ljude kojima je osnovna delatnost vezana za sečenje i obradu drveta. Međutim, danas se motorne testere koriste za raznorazne poslove u dvorištu i oko kuće, pa se može reći da su nezaobilazni alat u mnogim privatnim radionicama.

Benzinske motorne testere su veoma praktične za upotrebu, i sa njima možete raditi različite poslove oko kuće, u voćnjaku ili u profesionalnoj radionici. Motorna testera se najčešće koristi za sečenje drveća, obrezivanje stabala, krčenje rastinja, pripremu ogreva za zimu u seoskim domaćinstvima, kao i za brojne druge poslove gde Vam je potrebno precizno odsečen komad drveta.

Važno je napomenuti da postoje i električne testere, ali ovaj električni alat ima nešto ograničeniju upotrebu.  Rasprostranjenije su benzinske motorne testere, zahvaljujući svojoj snazi i visokim radnim performansama. 

Motorne testere prodaja – asortiman u DBS alati online prodavnici

Motorne testere prodaja – u samo par lakih koraka možete poručiti testeru preko DBS alati online prodavnice alata višestruke namene. Naše motorne testere dolaze sa svim potrebnim specifikacijama i mogućnostima koje su tu da zadovolje različite potrebe Vašeg posla, ali i budžeta. 

U našem asortimanu nalaze se proizvodi proverenih i kvalitetnih brendova – pre svega japanski brend Makita, koji primenjuje vrhunsku inovativnu tehnologiju u izradi svojih proizvoda.

Motorne testere cena i poručivanje

Ukoliko su Vam potrebne benzinske motorne testere cena i sve druge korisne specifikacije proizvoda su lako dostupne baš ovde, u DBS alati online prodavnici. Proizvod možete kupiti jednostavnim klikom na dugme: Dodaj u korpu, a dostava se vrši u rekordno brzom roku. Kupovinom kod nas, sigurni ste da Vas neće sačekati neprijatno iznenađenje kada proizvod stigne na Vašu kućnu adresu. 

Na DBS alati sajtu možete pronaći kvalitetan izbor motornih testera, ali i drugog alata poznatih proizvođača.  Brzo i lako možete saznati i sve karakteristike željenog proizvoda, kao i da li njegova namena odgovara Vašim potrebama, a za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte. Uz samo nekoliko klikova napravite svoju porudžbinu i obezbedite se vrhunskim motornim testerama koji će Vas dugo služiti!

SHOPPING CART

close