Akumulatorska brusilica

Aku brusilice iz našeg asortimana, zahvaljujući svom odličnom kvalitetu i performansama, predstavljaju izuzetno koristan i kvalitetan alat za obavljanje poslova u domaćinstvu, ali i u profesionalne svrhe. Odaberite praktične akumulatorske brusilice u skladu sa svojim potrebama i poručite ih brzo i jednostavno putem naše online prodavnice.

Showing all 16 results

Šta je akumulatorska brusilica?

Akumulatorske brusilice pripadaju vrsti akumulatorskih alata, a namenjene su za brušenje različitih čvrstih površina. Ove brusilice koje rade uz pomoć akumulatora, daju korisniku potpunu slobodu da manevriše po odabranoj površini. 

Prednost koju ima aku brusilica u odnosu na električne alate, je činjenica da joj nije potreban kabl za napajanje zbog čega prilikom korišćenja ove brusilice imate punu autonomiju i slobodu kretanja. Zato su aku brusilice sjajan izbor za rad na terenu. 

Čemu služi aku brusilica?

Akumulatorska brusilica je izuzetno korisan alat kako u domaćinstvu, tako i za potrebe ljudi čija delatnost uključuje obradu tvrdih materijala, a deo je alata koji se koristi u građevini. Višenamenska upotreba i praktičnost prilikom korišćenja razlozi su zašto akumulatorska brusilica zaslužuje mesto u Vašoj kućnoj radionici. 

Aku ugaona brusilica ističe kvalitet performansi ovog ručnog alata, tako što omogućava lakše  manevrisanje prilikom brušenja, i znatno olakšava posao onome ko je koristi.  Baterija koja napaja akumulatorske brusilice omogućava mobilnost, što će dodatno olakšati posao korisniku. 

Akumulatoske brusilice – asortiman u DBS alati online prodavnici

Akumulatorske brusilice koje možete poručiti putem online prodavnice DBS alati dolaze sa svim potrebnim specifikacijama i mogućnostima koje su tu da zadovolje različite potrebe Vašeg posla, ali i budžeta. 

U našem asortimanu nalaze se proizvodi proverenih i kvalitetnih brendova, a primer za to je  Makita aku brusilica, alat ovog brenda  koji primenjuje vrhunsku inovativnu tehnologiju u izradi svojih proizvoda.

Aku brusilice cena i poručivanje

Ukoliko su Vam potrebne kvalitetne aku brusilice cena i sve druge korisne specifikacije proizvoda su jasno naznačene na našem sajtu. Proizvod možete kupiti jednostavnim klikom na dugme: Dodaj u korpu, a dostava se vrši u rekordno brzom roku. Kupovinom kod nas, sigurni ste da Vas neće sačekati neprijatno iznenađenje kada proizvod stigne na Vašu kućnu adresu. 

Na DBS alati sajtu možete pronaći odličan izbor akumulatorskih brusilica, ali i drugog alata poznatih proizvođača. Lako možete saznati sve karakteristike željenog proizvoda, a za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte. Uz samo nekoliko klikova napravite svoju porudžbinu i obezbedite se vrhunskim alatom koji će Vas dugo služiti!

SHOPPING CART

close