Aku bušilice-odvijači

Aku bušilice-odvijači iz našeg asortimana odličan su saveznik za obavljanje poslova u brojnim profesionalnim radionicama, ali i privatnim domaćinstvima, zahvaljujući svom odličnom kvalitetu i performansama. Odaberite pouzdane akumulatorske bušilice u skladu sa svojim potrebama i poručite ih brzo i jednostavno putem naše online prodavnice. 

Showing 1–24 of 31 results

Šta su akumulatorske bušilice?

Akumulatorske bušilice-odvijači prdstavljaju posebnu vrstu akumulatorskih alata, koje su namenjene bušenju, zavrtanju i šrafljenju. Aku bušilice su jedna od najčešće korišćenih alatki, a široko su zastupljene kako među profesionalcima, tako i među hobistima u obavljanju svakodnevnih poslova. 

Posebna prednost koju ima bušilica na baterije, u odnosu na iste električne alate, jeste ta da im tokom rada nije potreban kabl za napajanje strujom, već se napajanje vrši iz baterija, koje mogu biti različite voltaže. Time je njihovo rukovanje znatno olakšano, a povećana je mobilnost. 

Čemu je namenjena aku bušilica odvijač?

Aku bušilica odvijač je veoma korisna alatka prilikom obavljanja različitih radova, a posebno se to odnosi na električarske i keramičarske radove, kao i na brojne poslove u građevini, prilikom održavanja mašina, u radioničarskim poslovima, u auto industriji i drugo. 

Pojedini modeli akumulatorskih bušilica su prilagođeni i za udarno bušenje odnosno za vibraciono bušenje. Zbog svih svojih karakteristika, ovaj ručni alat smatra se izuzetno korisnim, pa čak i neophodnim u brojim delatnostima i industrijama. 

Asortiman akumulatorskih bušilica u DBS alati online prodavnici

Akumulatorske bušilice koje možete poručiti putem DBS alati online prodavnice dolaze sa svim potrebnim specifikacijama i mogućnostima koje su tu da zadovolje različite potrebe Vašeg posla, ali i budžeta. 

U našem asortimanu nalaze se proizvodi proverenih i kvalitetnih brendova – pre svega japanski brend Makita, koji primenjuje vrhunsku inovativnu tehnologiju u izradi svojih proizvoda.

Aku bušilice cena i poručivanje

Ukoliko su Vam potrebne kvalitetne aku bušilice cena i sve druge korisne specifikacije proizvoda su jasno naznačene na našem sajtu. Proizvod možete kupiti jednostavnim klikom na dugme: Dodaj u korpu, a dostava se vrši u rekordno brzom roku. Kupovinom kod nas, sigurni ste da Vas neće sačekati neprijatno iznenađenje kada proizvod stigne na Vašu kućnu adresu. 

Na DBS alati sajtu možete pronaći najveći izbor akumulatorskih bušilica, ali i drugog alata poznatih proizvođača.  Lako možete saznati sve karakteristike željenog proizvoda, a za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte. Uz samo nekoliko klikova napravite svoju porudžbinu i obezbedite se vrhunskim alatom koji će Vas dugo služiti!

SHOPPING CART

close