Akumulatorski alati

Aku alati tj. akumulatorski alati koje možete pronaći u našoj ponudi, rezultat su pouzdane izrade najvećih svetskih brendova. Aku alati su svoju primenu našli u brojnim profesionalnim radionicama, ali i pogotovo na terenu, usled činjenice da im nije potreban konstantan dotok električne energije. Pogledajte akumulatorski alat koji imamo u ponudi i napravite pravi izbor.

 

Showing 1–24 of 336 results

Šta su aku alati i zbog čega se koriste?

Akumulatorski alati spadaju među najznačajnije i najkorisnije ručne alate. Osnovna prednost aku alata u odnosu na druge jeste činjenica da im prilikom upotrebe nije potrebno napajanje strujom preko kabla, već se to čini uz pomoć baterija.

Aku alati su izuzetno praktični za manuelnu upotrebu i zahvaljujući sjajnim performansama koje nude, danas su gotovo nezamenljiv saveznik svih onih ljudi koji žele brzo i jednostavno da obave određene radove. 

Čemu su namenjeni akumulatorski alati?

Akumulatorski alati su namenjeni svima, s obzirom na to da ih odlikuje izuzetno jednostavno rukovanje, pa se zato mogu koristiti kako za profesionalne radove, tako i za svakodnevne kućne popravke. 

Namena akumulatorskih alata obuhvata širok spektar radova, pa se uz pomoć njih može obaviti šrafljenje, bušenje, brušenje, sečenje, glodanje, usisavanje i brojne druge radnje. 

Aku alati, za razliku od električnih koji se direktno napajaju strujom, energiju troše iz akumulatora, odnosno baterija koje se mogu puniti. To ih čini izuzetno mobilnim i pogodnim za obavljanje poslova na teže pristupačnim mestima i u uslovima gde nije dostupno snabdevanje strujom. 

Koje sve aku alati postoje?

Kao što smo već napomenuli aku alati se mogu koristiti za obavljanje različitih vrsta poslova, kako u domaćinstvu, tako i u profesionalnim radionicama, a sve što je potrebno za njihov efikasan rad jeste napunjena baterija koja ih pokreće. 

Na DBS alati sajtu možete pronaći širok izbor ovih alata, a ovo je njihova podela u zavisnosti od namene tj. vrste posla koji se njima može obaviti:

Asortiman alata u DBS alati online prodavnici

Akumulatorski alati koje možete poručiti putem DBS alati online prodavnice poseduju sve neophodne specifikacije i mogućnosti, koje su tu da zadovolje različite potrebe Vašeg posla, ali i budžeta. 

U našem asortimanu nalaze se proizvodi proverenih i kvalitetnih brendova – pre svega japanski brend Makita, koji primenjuje vrhunsku inovativnu tehnologiju u izradi svojih proizvoda. Makita aku alati poznati su kao izuzetno pouzdani, izdržljivi i sa besprekornim performansama. 

Akumulatorski alati cena i poručivanje

Ukoliko su Vam potrebni akumulatorski alati cena i sve druge korisne specifikacije proizvoda su lako dostupne i vidljivo naznačene. Proizvod možete kupiti jednostavnim klikom na dugme: Dodaj u korpu, a dostava se vrši u rekordno brzom roku. Kupovinom kod nas, sigurni ste da Vas neće sačekati neprijatno iznenađenje kada proizvod stigne na Vašu kućnu adresu. 

Na sajtu DBS alati možete pronaći najveći izbor akumulatorskih alata, ali i drugog alata poznatih proizvođača.  Veoma jednostavno možete saznati sve karakteristike željenog proizvoda, kao i da li njegova namena odgovara Vašim potrebama, a za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte. Uz samo nekoliko klikova napravite svoju porudžbinu i obezbedite se vrhunskim akumulatorskim alatom koji će Vas dugo služiti!

SHOPPING CART

close