Alati

Alati Categories


DBS Alati imaju sve što vam je potrebno od alata

U asortimanu imate ponudu električnih alata koji pružaju snagu i brzinu za obavljanje poslova koji ne bi bili mogući ili bi trebalo predugo da se obavljaju ručno. Bez obzira da li trebate da izbušite rupe, otpustiti i zategnuti vijke, iseći drvo, brusiti ili polirati metal, mešati beton ili vršiti neko čišćenje, imamo električni alat koji će obaviti ove i još mnogo drugih poslova, a najmoderniji alati mogu da se napajaju sa akumulatorskom tehnologijom (baterijom). Takođe imamo svu dodatnu opremu za efikasnost vašeg električnog alata, uključujući baterije, punjače, produžne kablove, potrošne materijale kao što su burgije i testere. Naš izbor električnih alata i marki pruža svakome veliki izbor sa svačiju profesionalnu i hobi potrebu. Pregledajte naš asortiman i naručite iz udobnosti svog doma ili kancelarije kao i terena.

U ponudi asortimana DBS Alata su akumulatorski i električni alati sa napajanjem na kabl i kao i pneumatski i benzinski alati. Prednost električnih alata sa napajanjem na kabl je taj da nikada ne nestaje napajanje, lakši su jer nemaju bateriju i u većini slučajeva su snažniji od akumulatorskih uređaja. Ali teško je nadmašiti pogodnost akumulatorskog alata i nepostojanja kabla koji ograničava mesto efikasnog rada. A akumulatorski alati su dostupni u kombinovanim paketima koji uključuju nekoliko alata, baterije i punjača, tako da možete dobiti alate koje želite i sve što je potrebno za rad po povoljnoj ceni. Prošli su dani kada su akumulatorski alati samo za lagane radove. Današnji akumulatorski alati dostupni su sa litijum-jonskim baterijama sa naponima od 10.8V, 14.4V,18V, 20V, 24V i 40V  i sa različitim amperažama za svaku potrebu. Većina proizvođača poseduje punjače koji se brzo pune dve  i više baterija, tako da možete nesmetano i bez prekida da radite dokle se baterije pune.. Današnja napredna tehnologija baterija omogućava nam da vam ponudimo sve, od alata kao što je akumulatorska bušilica do alata kao što je akumulatorska lančana testera.

Bušilica je prvi električni alat koje većina ljudi poseduje. Pogledajte naš izbor električnnih i akumulatorskih bušilica i pronaći ćete funkcije kao što su bušilica sa velikim izborom prihvata, LED svetla na alatu, prekidači za odvijanje / zavijanje, promenljive brzine za prilagođavanje brzine bita prilikom rada na random predmetu išto je najvažnije, snagu koja će vam omogućiti rad na bilo kojoj vrsti materijala, uključujući beton i metal. Naš asortiman sadrži čekić bušilice koje pružaju bušenje, zajedno sa rotacionom silom da se probijaju kroz tvrd materijal poput zida, bušilice koje dolaze sa bočnim ručkama za dodatnu stabilnost, ugaone bušilice za bušenje u uskim prostorijama i bušilice za bušenje velikih rupa u metalu ili betonu . Iako nudimo nekoliko bušilica sa konvencionalnim prihvatima, ako ste ikada izgubili vreme tragajući za izgubljen ključ za stezanje prihvata, ceni ćete ćete moderne prihvate bez ključa. Menjanje pribora je takođe brže i lakše sa prihvatom bez ključa, što je znatna prednost kada pomoću istog alata bušite rupe i odvijate vijke.Sa velikom asortimanom bušilica možete biti svestrani u radu, bušiti rupe i  odvijati kao I zavijati vijke  ali ako radite zahtevniji posao gde je potrebna dodatna snaga i imate mnogo vijaka za instalaciju, jedan od naših udarnih odvijača je pravi izbor. Ovi kompaktni alati velikog obrtnog momenta imaju šestougaoni prihvat za brzo uklanjanje i stavljanje bitova i kao i rotacionu silu za pokretanje vijaka kroz materijal koji bi zaustavio normalnu bušilicu. Za lakšu i efikasniju upotrebu na terenu, izaberite jedan od naših akumulatorskih udarnih odvijača. Snaga alata sa napajanjem na kabl je rival pneumatskim odvijačima. Nudimo udarne odvijače sa privatima od ¼ ”, 3/8”, ½ ”i ¾” cola sa napajanjem na struju i bateriju.

U našem asortimanu možete pronaći akumulatorske i električne brusilice, polirke i vibracione brusilice. Rotacioni alati su odlični za radove na drvetu, metalu i  ostalim zanatskim radovima, a neki alati dolaze u setovima koji uključuju pribor i veliki izbor delova za rezbarenje, graviranje, brušenje, rezanje, oštrenje, čišćenje i poliranje. U ponudi imamo ugaone brusilice za obradu metala i izradu metala. Za završne obrade, naše brusilice su pravi izbor za posao. Imamo vibro brusilice, tračne brusilice, brusne trake i polirke kao i gipsarsku brusilicu za gips. Upotreba polirke je posljednji korak u radu s bojama ili važan alat za ponovno poliranje umazanih i matiranih završnih slojeva, a mi nudimo polirke za svaku vrstu posla. Osim toga, u asortimanu imamo I svu prateću opremu za poliranje.

Bez obzira da li ste korisnik hobi alata ili radite profesionalno u građevini, u drvnoj industriji, na terenu ili auto mehaničarskoj radnji i limarskoj radnji, imamo akumulatorske  i električne alate za svaku vašu privatnu i poslovnu potrebu. U našem širokom asortimanu su kružne testere svih udarnih veličina, ubodne testere, tračne testere, stone testere, horizontalne testere, makaze za lim, sekač za čelične šipke, sekač za navojne šipke, ravne brusilice (biaks), rende, alat za vezivanje armature,  glodala i paštetare. Ako vam je potreban alat za rezanje I sečenje biljaka ili drveta u ponudi imamo sve dužine lančanih testera kao i akumulatorskih makaza za orezivanje. U asortimanu imamo i akumulatorski višenamenski alat koji je pogodan za obrade na drvetu, metalu i pločicama, što je nemoguće sa drugim alatima.

Kada dorađujete drvo ili postavljate krovove, tepihe ili izolaciju, naši akumulatorski i električni zakivači i heftalice mogu dramatično povećati vašu produktivnost u odnosu na ručni čekić.

Naravno, navedeni alati nisu jedini izbor u kompletnom asortimanu DBS Alata, u našem izboru postoji dosta drugih električnih alata koji su dostupni. Čišćenje oko kuće, u prodavnici ili garaži i dvorištu je neprestana potreba i imamo usisivače za svaku vrstu posla, uključujući električni usisivač, akumulatorski usisivač, ranac usisivač, robotski usisivač i drugo. Možete ukloniti prljavštinu, masnoću sa pločica, tepiha, garažnih podova ili obaviti brzi posao pranja automobila ili kamiona sa jednim od naših električnih čistača pod visokim pritiskom (wash). Kada vam je za posao potreban alat da bi se vaš građevinski materijal pravilno izmešao i nalegao koristite električnu mešalicu i vibrator za beton. A ako morate da koristite električni alat sa kablom, ali ipak ste predaleko od najbliže utičnice, rešenje je jedan od naših agregata koji imaju maksimalni AC izlaz od 5.5 kVa.

SHOPPING CART

close