O nama

DBS alati predstavljaju savremeni online shop, na kome ćete na najednostavniji mogući način naći neophodan alat za opremanje svoje firme ili lične radionice. Za Vas pronalazimo najkvalitetniji alat i sav  neophodan pribor za rad, pa će naši proizvodi sigurno biti Vaši dugogodišnji saveznici i “desna ruka” pri radu.

Naši verni kupci su najbolja potvrda odgovornosti našeg poslovanja, pa se trudimo da odgovorimo na sve njihove zahteve, redovno osvežimo ponudu i idemo u korak sa inovacijama u svetu građevinarstva. Ukoliko jednom poručite naše proizvode, DBS alati će sigurno i sledeći put biti vaša prva adresa za nabavku alata premium kvaliteta.

Širok asortiman proizvoda

Kod nas možete pronaći sve što vam je potrebno za izvođenje radova i popravke. Nudimo Vam širok asortiman profesionalnog alata, pribora i dodatne opreme. 

Premium brendovi

Za Vas nabavljamo alat, pribor i dodatnu opremu najpouzdanijih brendova. Neki od naših najtraženijih alata i pribora  su proizvodi brendova Makita, Bosch, Ruko, Bahco, Irimo…

Jednostavna kupovina

Sav alat i dodatna oprema koji su vam potrebni mogu biti na vašoj adresi na najlakši i najbrži način. Izaberite željeni proizvod i poručite putem DBS online shopa!

SHOPPING CART

close