XGT – Tehnologija Budućnosti

NOVI 40V XGT SISTEM ĆE BITI RAME UZ RAME SA VODEĆIM

MAKITINIM LXT® SISTEMOM

XGT-BANER-1

“INOVACIJE U AKUMULATORSKOJ TEHNOLOGIJI DOPRINELE SU NE SAMO U RAZVIJANJU VEĆIH BATERIJA, VEĆ I BOLJEM I OPTIMIZOVANIJEM RADU BATERIJE I ALATA.”

Naša vizija kompanije je da korisnicima alata pružimo akumulatorske alata za primene u građevini, radu na terenu i svim ostalim zanatima gde je potreban moćan i pouzdan alat.

U skladu sa našom vizijom, Makita je spremna da bude vođa u toj tehnologiji, a počeće sa predstavljanjem nove XGT akumulatorske tehnologije. XGT 40VMAX je baterijski sistem koji će postojati rame uz rame sa Makitinim LXT sistemom i nastaviti da ispunjava viziju da se svi alati konsoliduju u akumulatorski program. Makita će i dalje ulagati velika sredstva u LXT, a u planu je ogroman asortiman novih LXT proizvoda za sve korisnike u svim segmentima posla.

LXT  baterija može da se koristi na više od 300 alata, uz mogućnost dodatne snage upotrebom dve baterije od 18 volti u odabranim Twin 18V (2x18V). Ovo je jednostavan koncept koji je revolucionirao način rada na terenu gde struju nije lako sprovesti do mesta gde je potrebno raditi sa alatom.

email_xgt-3

“SA UVOĐENJEM NOVE XGT TEHNOLOGIJE, UVEDEN JE I ADAPTER GDE JE MOGUĆE PUNITI LXT BATERIJU NA XGT PUNJAČU”

Ovo je uzbudljivo vreme za postojeće Makite korisnike i za nove korisnike. Kompletno rešenje LXT i XGT tehnologija omogućavaju primenu alata u svakom poslu. Makitin plan je da nastavi da razvija nove LXT i XGT proizvode u narednim godinama.

visoke-performanse-baterije

XGT je dealno rešenje za poslove gde se zahtevaju visoke performanse alata. Kombinacija inovativnog alata kao i baterije veće snage zavisi od brzog punjenja baterije a XGT baterije podržavaju sistem za punjenje koji napuni baterije za samo 28 minuta.

dug-vek-trajanja

XGT asortiman alata i baterija dolazi sa tehnologijom koja omogućava digitalnu komunikaciju između baterije i alata. Prilikom međusobne komunikacije baterije i alata dolazi do optimizacije rada i samim tim efikasnijeg i sigurnijeg korišćenja alata. Sa ovom tehnologijom sistem osigurava vek trajanja i relavantnost.

brzo-punjenje

Sa uvođenjem nove XGT tehnologije uveden je i adapter gde je moguće puniti LXT bateriju na XGT punjaču. Makita će i dalje razvijati LXT proizvode rame uz rame sa XGT proizvodima, omogućavajući da korisnici imaju opcije za svaku vrstu posla.

pametna-tehnologija

Inovacije u akumulatorskoj tehnologiji doprinele su ne samo razvijanju većih baterija, već i boljem i optimizovanijem radu baterije i alata. XGT asortiman alata i baterija je napravljen da bude izuzetno otporan na mehanička oštećenja i udarce.

link-baner

BATERIJSKE TEHNOLOGIJE

xgt-logo

TEHNOLOGIJE ALATA

bl-motor-dbs
aws-makita-dbs
soft-no-load-dbs
xpt-tehnologija

MAKITA TEHNOLOGIJE ZA RAD NA OTVORENOM

outdoor-power-management-dbs

KORPA

close