Makita

O MAKITI

Makita spada u najiskusnije i najrenomiranije proizvođače profesionalnog alata širom sveta. Makita se smatra najvećim svetskim proizvođečem akumulatorskog alata. Ukupan broj uređaja koji se proizvode širom sveta iznosi oko 10 miliona komada godišnje, dok asortiman mašina sadrži više od 1000 modela. Danas, kao globalni lider u inovacijama, Makitini proizvodi svetski prepoznatljive alate sa već poznatim kvalitetom u 10 fabrika koja su rasprostranjena u 8 zemalja širom sveta.

U asortimanu DBS Alata možete naći kompletnu liniju Makitinog električnog, akumulatorskog, benzinskog i pneumatskog alata kao i pribora.

MAKITINA GARANCIJA

Makitin alat se odlikuje sa dugovecnošcu i poznati su po pouzdanosti. Zbog toga produžavamo garanciju na tri godine za sve Makita proizvode (osim za DFT, DFL, DTDA i DTWA seriju, Briggs & Stratton motore, Honda motore, za pneumatske alate, kompresore, akumulatore, punjače i akumulatorske lampe). Za sve Li-ion akumulatore, kupljene pojedinacno ili zajedno u kompletu sa AKU-alatima od nudimo produženu garanciju na ukupno dve godine.

Showing 1–24 of 6686 results

SHOPPING CART

close