Klauke

O brendu Klauke

Kompanija Klauke je osnovana davne 1879 godine u Nemačkoj od strane Gustav Klauke-a. U to vreme, sadržaj asortimana su bila klešta visokog kvaliteta. Sa sve većom implementacijom struje i strujnih elemenata 1960-ih godina u svaku sferu industrije, Klauke počinje sa proizvodnjom električnih papučica i pratećeg alata i dolazi do prekida proizvodnje tradicionalnih klešta.

Inovacije

Sa Klauke Micro, firma je svetu predstavila prvi akumulatorski alat za presovanje u sektoru elektronike. Ovaj alat je omogućio znatno brži rad prilikom krimpovanja ili sličnih radova.

Ponuda

  • Alat za obradu kablova od 0.1 – 1000 mm2 ručne mehaničke, hidraulične i baterijske(akumulatorske) prese i makaze);
  • Kablovsku opremu (papučice Cu i Al, izolovane i neizolovane hilzne);
  • Sitan električarski alat neizolovan i izolovan za rad pod naponom do 1000 V;

ALATI ZA REZANJE KABLA I KRIMPOVANJE KABLA

Klauke alati za sečenje, presovanje i stezanje kablova koje proizvodi Klauke poznati su po visokokvalitetnim električnim alatima za spajanje kablova, sečenju i probijanju kablova – specijalnim rešenjima alata za kablove za primenu u različitim sektorima.

Klauke alate koriste stručnjaci u oblasti kablovskih spojanja, presovanje i sečenja podzemnih kablova i nadzemnih provodnika na električnim, prenosnim i distributivnim mrežama, uključujući NN SN i VN sisteme, u opsegu od 11kV-33kV pa sve do 132kV.

Akumulatorski alat za presovanje kablova proizveden je od najkvalitetnijih materijala, otporan na rđu. Kućište alata i prateće komponente su prilagođene za rad na niskonaponskim i visokonaponskim strujama.

Takođe pogledajte: Sekači kablova – Tip baterije. Ako vam je potrebna tehnička podrška, informacije o proizvodu ili demonstracija određenog alata za presovanje ili rezanje kablova proizvođača Klauke, slobodno nas kontaktirajte.

b-klauke

Klauke aku alati su pravi izbor ako je potrebnan alat za rutinsko presovanje konektora,  stezanje kablova kao i rutinsko sečenje kablova.

Iako terminologija klasifikacije napona ima međunarodne varijacije. Srednji napon je kategorija koju je definisao IEC tako što uključuje napone kabla iznad 1kV i do 100kV, uključujući evropske standardne napone od 11kV i 33kV.

Showing 1–24 of 44 results

SHOPPING CART

close